Heerlijk, die positiviteit!

Deze week is het de ‘Week van Autisme’, ook wel ‘Autismeweek’  genoemd. Gisteren was het zelfs “Wereld Autisme Dag’. In heel de wereld zijn er speciale activiteiten georganiseerd rondom het thema autisme. Zo ook in Hilversum, zo ook op mijn vrijwilligerwerk. Maandenlang zijn we met een groep van zes bezig geweest met het organiseren van een autisme symposium voor regio ’t Gooi. We hadden een mooi en divers programma voor elkaar, waarin er onder andere een informatiemarkt was, een debat met wethouders, hulpverleners en beleidsmedewerkers, een lezing over de veranderingen in de DSM, er kwam een rete-stoere ervaringsdeskundige vertellen over haar ervaringen met autisme, en afsluitend was er nog een theatervoorstelling van Theatergroep Bint. Er kwamen meer bezoekers dan we hadden verwacht, en iedereen was positief. Een geslaagde dag dus!
*

Ik was er in het begin doodzenuwachtig voor. Ik was nog nooit op zo’n dag geweest, dus wist niet wat ik kon verwachten. Al wist ik alle ins- en outs doordat ik in de organisatie zat. Maar wat was ik blij na afloop. En tevreden. En opgelucht. Ik was zó moe in de trein terug, ik ben bij thuiskomst meteen gaan douchen en naar bed gegaan. Maar het gaf niet, want het was een positieve dag. Goed om die ook eens mee te maken, en dus kon ik het niet laten dit ook te posten en te delen met jullie.

*
Nu heb ik een vermoeidheidskater, ik ben die lange dagen niet gewend. Ik pak mezelf bij elkaar en ga toch richting mijn vrijwilligerswerk toe. And guess what; ik heb er zin in! Morgen een dag vrij waarin ik kan uitrusten. Mensen, heerlijk die positiviteit!
*
Advertenties

2 gedachtes over “Heerlijk, die positiviteit!

 1. Jans zegt:

  Lieve Sandra,

  Wat heerlijk om te lezen.
  En wat knap dat je het mede georganiseerd hebt.
  Was al trots op je, nu SUPER trots.
  Ga zo door lieverd.

  Veel liefs van je trotse Oma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s